Vitai Zsuzsanna | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Vitai Zsuzsanna
egyetemi docens

Vitai Zsuzsa 1981-ben szerzett diplomát az Állatorvos-tudományi Egyetemen Budapesten.  1981-től a Herceghalomi Kísérleti Gazdaság állatorvosa volt 1983-ig. 1987-től 1990-ig a Baranya Megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomáson dolgozott állatorvosként. 1991-től a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán dolgozott 2000-ig külügyi előadóként. 1994-ben a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán MBA diplomát szerzett, majd 2000-ben itt védte meg PhD disszertációját „Szövetkezetek a piacgazdaságban" címmel a Gazdálkodástudományi Doktori Iskolában. A Közgazdaságtudományi Karon 1997 óta tanít menedzsment tárgyakat az angol nyelvű képzésben, 2001-től egyetemi adjunktusként, 2006-tól egyetemi docensként. 1999-től 2003-ig az angol nyelvű alapképzés programvezetője, 2003-től 2005-ig az angol nyelvű alap és a Master képzés igazgatója volt. 2005 októberétől 2008 októberéig a Közgazdaságtudományi Karon a Nemzetközi Kapcsolatok Vezetője feladatot látta el. 2014 –ben habilitált.  Kutatási területei: szervezetelmélet, szövetkezetelmélet, új intézményi közgazdaságtan.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: vitai@ktk.pte.hu
Mellék: 23198
Iroda: B220

Fogadóóra:

Minden hétfőn 14-15 óra között.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább