Kiadó | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kiadó

A PTE KTK Kiadó a Pécsi Tudományegyetem gondozásában a Közgazdaságtudományi Kar munkatársainak tollából megjelenő tankönyvek, szakkönyvek, monográfiák és egyéb jegyzetek összegyűjtésével, technikai szerkesztésével, nyomdai munkálatainak megrendelésével, valamint a kiskereskedelmi értékesítésével kapcsolatos feladatokat látja el.

A Kiadó célja, hogy oktatási célú és szakkönyveket, egyéb oktatási anyagokat, valamint szakfolyóirato(ka)t bocsásson a nyilvánosság elé.

A PTE KTK Kiadó jelenleg 102 db, ISBN számmal ellátott jegyzetet gondoz, mintegy 70 szerző tollából, mely kiadványok között megtalálhatóak a menedzsment, pénzügy, számvitel, marketing, gazdasági informatika, termelésmenedzsment, kisvállalati menedzsment, statisztika területén született munkák mind magyar, mind angol és/vagy német nyelven.

Elérhetőségünk:

PTE KTK Kiadó
7622 Pécs, Rákóczi u. 80.

Kereskedő partnerünk:

Egyetemi jegyzetbolt Kft.

Jegyzetbolt
7622 Pécs, Dohány u. 1-3
Telefon: (72) 501-599/23211
Kiss Éva Krisztina 

Üzlet
Széchenyi Könyvesbolt
7621 Pécs, Széchenyi tér 2.
Telefon és fax: (72) 224-208 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább