Közbeszerzési referens | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Közbeszerzési referens

• 207.000 Ft tanfolyami díj • 52.000 Ft vizsgadíj

A JuridEco Zrt. Közbeszerzési referens képzést hirdet a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar,  Pécsiközgáz Továbbképző Központ és a Pécs-baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével. Az OKJ-s képzés lehetővé teszi, hogy a résztvevők a közbeszerzési tevékenység mind az ajánlatkérői, mind az ajánlatadói oldalán magas szintű szaktudással bíró szakemberekké váljanak a közbeszerzési eljárások szervezésében és lebonyolításában. A képzés szakmai programja a magyar közbeszerzés törvényi szabályozásra, annak gyakorlatára, intézményrendszerére, az elektronikus közbeszerzési rendszerre és a jogorvoslatokra terjed ki.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 14.
Képzés tervezett indítása: 2018. szeptember 15.  

A képzés célja:

A közbeszerzési referens munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A közbeszerzési referens legyen képes alkalmazni a közbeszerzési és a kapcsolódó jogszabályokat. Képes legyen ellátni a közbeszerzési eljárásokban az ajánlatkérőkre háruló tervezési feladatokat, valamint folyamatosan figyelemmel kísérni a beszerzéssel érintett piac keresleti és kínálati viszonyainak, árainak alakulását. Ajánlatkérői oldalon képes legyen előkészíteni a közbeszerzési eljárásokat. Ajánlatkérői oldalon képes legyen koordinálni a közbeszerzési eljárás lebonyolítását, illetve bekapcsolódni az esetleges jogorvoslati panaszok kezelésébe. Ajánlatkérői oldalon képes legyen nyomon követni a közbeszerzési eljárás alapján kötött szerződések teljesítését. Képes legyen ellátni a közbeszerzési eljárásokban az ajánlattevői oldalon jelentkező feladatokat, különös figyelemmel kísérni a megjelenő közbeszerzési hirdetményeket. Képes legyen javaslatot tenni az eljárásban való részvételre és koordinálni az eljárásban való részvétellel, valamint az esetleges jogorvoslattal kapcsolatos feladatokat, és képes legyen részt venni az ajánlat/részvételi jelentkezés összeállításában.

A tananyag egységei:

 • A közbeszerzés alapjai (10848-16),
 • Közbeszerzési intézményrendszer és jogorvoslat (10849-16),
 • Jogi alapintézmények (10858-16),
 • Közbeszerzési gyakorlat (10859-16),
 • Közzététel, kommunikáció és az elektronikus eljárási cselekmények (10860-16).

A résztvevők a képesítés megszerzéséért modulzáró vizsgákat, a komplex szakmai vizsga keretében pedig gyakorlati, központi írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek.

Hallgatóinkat az 1/2017. (I.23.) MvM rendelet szerinti szakmai és vizsgakövetelmények alapján készítjük fel,  a módosított közbeszerzési törvény gyakorlati tapasztalatai alapján aktualizált tematikával.

Tanfolyam megnevezése: Közbeszerzési referens

OKJ száma: 52 343 01

Engedélyszám: E-000916/2014/A001

A tanfolyam szervezője: JuridEco Zrt.

A tanfolyam időtartama: 300 óra (ebből 175 óra közös képzés /kontakt óra/, 125 óra előzetes tudásméréssel beszámítva)

Helyszín: Pécs, Rákóczi út 80., 7622

 

Kezdési időpont: 2018.09.15.

Tanfolyam várható vége: 2019. március

Oktatások rendje: 18 alkalom, hetente 1 alkalom (péntek vagy szombat)

A belépés jogszabályban megfogalmazott minimum feltétele: középiskolai érettségi

Egyéb részvételi feltétel: a képzéshez saját laptop szükséges.

 

Teljes részvételi díj: összesen 259.000 Ft / fő

A részvételi díj 2 részből tevődik össze:

 • 207.000 Ft tanfolyami díj
 • 52.000 Ft vizsgadíj

A teljes részvételi díj tartalmazza a tanfolyami oktatás minden költségét, az évközi modulzáró vizsgák és az OKJ-s záróvizsga díját is.

Részletfizetés: a részvételi díj megfizetésére két, három vagy öt részletben van mód, amiből az utolsó részlet tartalmazza a vizsgadíjat.

További kedvezmények:

 • Szeptember 9.-ig a tanfolyami díj: 195.000 Ft
 • Szeptember 10 -től a tanfolyami díj: 207.000 Ft

Kedvezmények (a legmagasabb kedvezménnyel járó kategória határozza meg a kedvezmény konkrét mértékét):

 • PTE hallgatók, dolgozók számára a tanfolyami díj 15% -a
 • PTE KTK-n hallgatók, végzettek vagy gyermekeik számára a tanfolyami díj 25% -a
 • PBKIK tagok számára: a tanfolyami díj 20%-a

Minimális csoportlétszám: 15 fő.

Maximális csoportlétszám: 30 fő.

Jelentkezés: A kitöltött jelentkezési lapot kérjük küldje el beszkennelve a tovabbkepzes@ktk.pte.hu e-mail címre. 

További információ: tovabbkepzes@ktk.pte.hu,
                                       Denich Ervin (06 72 501-599 / 23346 mellék)

Beiratkozás: folyamatosan, a létszámkeret feltöltéséig! A jelentkezések a beérkezés sorrendjében kerülnek feldolgozásra, a regisztrációról visszajelzést küldünk.

Letölthető dokumentumok:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább