Az új közbeszerzési törvény – egynapos továbbképzés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Az új közbeszerzési törvény – egynapos továbbképzés

A képzés célja:

A képzés célja, hogy a közbeszerzési szakemberek aktualizálják ismereteiket, átfogó képet kapjanak az aktuális jogszabályi változásokról, valamint azok gyakorlati alkalmazásáról és buktatóiról. Az egynapos képzés során a résztvevők megismerkednek a 2015. november 1-jével módosult közbeszerzési törvénnyel, különös tekintettel az alábbi témakörökre.

Témakörök:

  1. A közbeszerzések új szabályozása az Európai Unió irányelveinek tükrében, az új fogalmak és jogintézmények
  2. A közbeszerzések előkészítésének, dokumentálásának új szabályai, a közbeszerzési dokumentumok (az eljárást megindító felhívás és a felhívást kiegészítő dokumentumok) elkészítése, a közzétételre vonatkozó új előírások
  3. Az eljárás lefolytatásának új szabályai
  4. A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződések teljesítése, módosítása, az ellenőrzésre vonatkozó hatósági eljárás
  5. A közbeszerzésekhez kapcsolódó jogorvoslati szabályok változásai

Kiknek ajánljuk a képzést?

Azoknak a szakembereknek, akik szeretnék kiegészíteni meglévő tudásukat, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek.

Oktató:

Dr. Pfeffer Zsolt, közbeszerzési szakértő, a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának oktatója.

A képzés helyszíne:
7622 Pécs, Rákóczi út 80. B314-es terem

Jelentkezés:

E-mailben: tovabbkepzes@ktk.pte.hu

A képzést minimum 20 fő esetén indul!

További információ:
Pécsiközgáz Továbbképző Központ
7622 Pécs, Rákóczi út 80.
+36 72 501-599/23346
tovabbkepzes@ktk.pte.hu

 

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább