Pécsiközgáz Továbbképző Központ | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsiközgáz Továbbképző Központ

A Központ a sikeresebb munkaerőpiaci szerepléshez kíván hozzájárulni színes oktatási portfóliójával.

Kínálatában szerepelnek olyan középiskolai érettségire vagy diplomára épülő képzések, amelyekkel új kompetenciák szerezhetők, vagy épp a meglévő ismereteket egészíthetik ki, specializálhatják a résztvevők. Sőt, számos szakma a kor és a gazdasági környezet fejlődésével kifejezetten megköveteli a megszerzett ismeretek felújítását, modernizálását (pl.: pedagógus, könyvelő, könyvvizsgáló, csődszakemberek), ilyen típusú képzéseknél a képzési tematikák összeállításával, az oktatási tevékenység megszervezése révén nyújt segítséget. A Pécsiközgáz Továbbképző Központ vállalati partnereit is fontosnak tartja, számukra speciálisan egyedi igényekhez illesztett képzéseket, tréningeket szervez. A partner által meghatározott tudásigény szerint kialakított oktatási portfolióval segíti a képzésben résztvevők számára a megfelelő szintű ismerethalmaz elsajátítását.

Pécsiközgáz Továbbképző Központ szervezeti felépítése:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább