Erasmus/Campus Mundi pályázati felhívás | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Erasmus/Campus Mundi pályázati felhívás

Endeli Katalin k, 02/12/2019 - 11:00

2019. február 20-án örömmel láttunk minden kedves hallgatót az Erasmus/Campus Mundi pályázati tájékoztatón. Számukra emlékeztetőül, azok számára pedig, akik nem tudtak részt venni, összefoglalásképpen a legfontosabb tudnivalók:

Erasmus pályázatok leadási határideje: 2019.március 20.

A pályázati anyagokat a PTE új online pályázatkezelő felületén tehetik meg, ide kattintva

Segédlet a rendszer használatához

Karunk partneregyetemeinek adatlapja és elérhetőségei ide kattintva tekinthetők meg.

További információk és a pályázati kiírások megtalálhatók az Erasmus+ fül alatt.

Bármilyen kérdéssel keressék kari koordinátorunkat, Kolos Lillát.

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább