Áramszünet február 22-én | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Áramszünet február 22-én

László Nóra Lilla h, 02/18/2019 - 16:04

Tájékoztatni szeretnénk hallgatóinkat és oktatóinkat, hogy 2019. február 22-én, pénteken áramszünet lesz Karunk épületében, ugyanis az EON az áramszolgáltatói hálózatán korszerűsítési munkákat végez. Az órák azonban ennek ellenére is MEG LESZNEK TARTVA a nappali és a levelező tagozaton is, illetve a Tanulmányi Osztály is ugyanolyan nyitvatartással működik majd - természetesen az ottani áramellátást biztosítjuk, így a tanulmányi ügyek intézése is akadálymentesen működik majd.

Az épületen belüli fehér tűzgátló ajtók az áramszünet hatására be fognak csukódni, azonban azokat kilinccsel lehet majd nyitni az akadálytalan közlekedés érdekében.

Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk, és kérünk minden kedves hallgatót és kollégát, hogy a fentiek tekintetében készüljön a pénteki oktatási napra.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább