Ulbert József | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Ulbert József
egyetemi docens, intézetigazgató (PSZI)

Ulbert József, 1985-ben ipar szakon végzett közgazdász. Egy év gyakorlat után, 1986 óta a PTE és jogelődjei alkalmazásában áll. Habilitált egyetemi docens, a PTE KTK volt dékánja, jelenleg a kar Pénzügy és Számvitel Intézetének igazgatója. Kutatási területei és oktatási tevékenysége igen szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Három leánygyermek édesapja.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: ulbert@ktk.pte.hu
Mellék: 23106
Iroda: B211

Fogadóóra:

szerda 11,00-12,00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább