Partnerek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Partnerek

A Pécsiközgáz alapvető feladatának tartja az üzleti szféra résztvevőivel való kapcsolattartást. Célunk az együttműködési lehetőségek feltérképezése, elmélyítése. Az együttműködés kölcsönös előnyöket hordoz: a vállalatok támogatása egyre növekvő jelentőségű az egyetemen folyó képzés színvonalas megvalósítása szempontjából, ugyanakkor partnereink számára is jelentős előnyök származnak a karral való együttműködésből.

Céges ajánlataink
A kar partnerei

Oktatás és tudomány

Pécsiközgáz Alma Mater Komplex Ösztöndíj Program – hallgatói támogatási rendszer.

Az államilag finanszírozott helyek megszűnésének következtében a diákok és az intézmények is nehéz helyzetbe kerültek. A közgazdász képzés minőségének megőrzése és a szakember-utánpótlás biztosítása érdekében olyan támogatási rendszert indítottunk el, amely lehetővé teszi, hogy a pályaválasztási döntést ne elsősorban financiális kérdés legyen. Tanulmányi és szociális alapon kaphatnak ösztöndíjat a hallgatóink, melyet jelenleg kari és egyetemi forrásokból finanszírozunk. A jelenlegi tartalékok viszonylag rövid időn belül elfogynak, így ezeket piaci források bevonásával kell helyettesítenünk.

Infrastruktúra-fejlesztés

Teremszponzoráció – Céges terem, fogadja örökbe!

Partnereink számára a Kar támogatásának egyik formája, hogy az oktatótermeket örökbe fogadhatja egy-egy cég, vállalkozás. A cég által megadott név és logo felkerül a terem előtti folyosói táblára, a termet az órarendben a cégnévvel tüntetjük fel. A termen belül a vállalat szabadon dönthet dekoráció és promóciós anyagok elhelyezéséről.

Hallgatók elérése

Cégprezentációk, Vállalati Hét
Szakmai gyakorlatos hallgatók fogadás
Rendezvények támogatása

Alumni tagok elérése

Válasszon Pécsiközgázos munkatársat! – Álláshirdetések

A portálon van lehetőség állásajánlatok megjelentetésére. A közösség tagjai körében végzett kérdőíves megkérdezés alapján az egyik legkeresettebb funkció a portálon.

Megjelenés alumni hírlevélben

A tagok számára időszakosan kiküldött hírlevélben lehetőség van a céges megjelenésre imázs-jellegű reklám formájában, valamint álláshirdetések kiküldése is lehetséges.

Megjelenés alumni rendezvényeken

Helyet, felületet biztosítunk céges molinó, kiadványok és szóróanyagok elhelyezésére.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább