Törőcsik Mária | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Törőcsik Mária
egyetemi tanár

Törőcsik Mária közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte meg, majd itt is kezdte meg egyetemi oktatói pályáját. A Marketing és Turizmus Intézetben dolgozik egyetemi tanárként. Marketinget, vásárlói és fogyasztói magatartást, személyiségmarketinget oktat. Kutatási területei a fogyasztói magatartás, a trendkutatás, a marketing aktuális problémái. Számos publikációja is megjelent ezen témakörökben. Az elmúlt tíz évben több szakkönyvet is írt, melyek a marketing szerteágazó területeit járják körül. Fogyasztói magatartás – Insight, trendek, vásárlók c. könyve az Akadémiai Kiadónál jelent meg, ebben foglalta össze a fogyasztói és vásárlói magatartás legfőbb ismereteit. 2017-ben publikálta Self-marketing – személy és marketing kapcsolatok c. könyvét. Egyetemi oktatói feladatai mellett marketing tanácsadással és marketingkutatással, továbbá trendkutatással foglalkozik.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: torocsik@ktk.pte.hu
Mellék: 23374
Iroda: B230

Fogadóóra:

kedd 10.00-11.00 email-es bejelentkezéssel

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább