Nagy Ákos | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Nagy Ákos
adjunktus, marketing igazgató

Nagy Ákos adjunktusi beosztásban dolgozik, a Marketing és Turizmus Intézet munkatársa, doktori fokozatát 2016-ban szerezte. Kutatási területe a szájreklám és az ügyfélértékelés, de érdeklődési köre a marketingkommunikáció illetve a hozzá szorosan kötődő kutatási kérdések (insight keresés, hatékonyságmérés, marketingpszichológia stb.) szinte minden aspektusára kiterjed. Oktatott tárgyai leginkább a marketingkommunikáció témakörébe sorolhatóak. 2010 óta a szakmai gyakorlati rendszer tutori feladatait látja el.  2008-tól számos piackutatás és tanácsadási projekt résztvevője, vezetője.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: nagya@ktk.pte.hu
Mellék: 63133
Iroda: B226

Fogadóóra:

Kedd 13.00-14.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább