Gólyák | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gólyák

Kedves Gólyák!

Örömmel köszöntünk Benneteket a Pécsiközgázosok közösségében! Reméljük, hogy nagy kő esett le a szívetekről, azzal, hogy ide nyertetek felvételt, de azt is tudjuk, hogy a megváltozott környezet, új feladatok, a várva várt önállóság, a sok döntés új és szokatlan helyzet számotokra. Ezért is segítünk abban, hogy könnyebb legyen felvenni a ritmust, hogy mielőbb megtaláljátok a helyetek, hogy mielőbb lássátok, hova tartotok. A következő évek óriási lehetőségeket kínálnak, amelyek felismerésében, kihasználásában segítünk szolgáltatásinkkal.

Vegyetek részt workshopjainkon, melyeken fejleszthetitek a hatékonyságotokat, ami kulcstényező az egyetemen és a munka világában való minél jobb boldoguláshoz.

Csatlakozzatok mentor csoportjainkhoz, hogy minél jobban és gyorsabban be tudjatok illeszkedni a KTK közösségébe miközben saját magatok is fejlődtök a mentor foglalkozások kötetlen beszélgetésein.

Erről bővebben itt olvashattok.

Keressetek minket bizalommal bármely elérhetőségünkön, mert nálunk nincsenek rossz kérdések.

                                                                                                                             Az Iroda munkatársai

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább