A Központról bővebben | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

A Központról bővebben

Kik Vagyunk?

Egy lelkes oktatói és hallgatói vegyes csapat, aki támogat abban, hogy megtaláld a helyed a pécsiközgázosok közösségében, felfedezd a saját utadat, megtudd, mit keresel igazán, miben vagy tehetséges, hova tartasz, vagy tarthatsz azért, hogy jó, magabiztos szakEMBER legyen belőled. A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ a tehetségsegítés területén rendkívül tapasztalt kollegákkal, széles kapcsolati hálóval, gazdag szolgáltatási palettával rendelkezik. A Központ már jelenleg is több, a Karunkon működő diákszervezetekkel, intézményekkel, mentorokkal áll kapcsolatban, és segítik együtt a diákok munkáját (lásd részletesebben Partner intézmények menüpontnál).

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ számos szolgáltatást is biztosít a hallgatóknak, amelyeket itt találod.

 

Elérhetőségünk:

Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ

H-7622 Pécs, Rákóczi út 80.
+36 72 501-599 / 23235 mellék
E-mail: tehetseg@ktk.pte.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tehetsegpont?fref=ts
Web: http://ktk.pte.hu/ktk-tehetsegpont

Személyesen megtaláltok minket a B129-es irodában (Infópont), hétfőn 14:00 és 16:00 között, kedden 10:00 és 12:00 között, valamint szerdán 10:00 és 12:00 között.

 

Munkatársai

dr. Bányai Edit
Vezető, coach, tréner, mentor
Őt a kar Marketing Tanszékén találjátok, a B228-as irodában, pénteken 11:45 és 12:45 között, vagy e-mailben az edit@ktk.pte.hu címen.  

Hargitai Ildikó
Vállalati kapcsolatok, szakmai gyakorlat, mentor program, coach, tréner
hargitai@ktk.pte.hu

Hegedüs Réka
TehetségPont munkatárs
hegedus.reka@ktk.pte.hu

Csóka László
TehetségPont munkatárs
csoka.laszlo@ktk.pte.hu

Az alapítók:

  • dr. Farkas Ferencné
  • dr. Balogh Gábor
  • Brandt Alexandra
  • Gyarmatiné dr. Bányai Edit

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább