Kapcsolatépítés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kapcsolatépítés

Kedves volt Hallgatónk!

 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését és engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Kompetencia-és Tehetségfejlesztő Központ azon szolgáltatásait, amelyekkel reményeink szerint értéket teremtünk vállalati   partnereink számára és amelyek együttműködésünk gazdagítására is szolgálnak egyben.

Központunk célja, hogy hozzásegítse Hallgatóinkat tehetségük felismeréséhez, támogassuk őket annak kibontakoztatásában, szakmai sikereik elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő piaci értékének növeléséhez. Mindehhez szükségünk van a munkaerőpiac szereplőinek folyamatos visszajelzésére és aktív együttműködésére. Központunk összegyűjti az összes olyan programot, rendezvényt, ahol a hallgatóknak lehetősége van a munkáltatókkal való közvetlen kapcsolatelvételre, partner minden ilyen rendezvény szervezésében és támogatásában. Kiemelt rendezvényeink minden szemeszterben megrendezésre kerülő marketing, pénzügy és manegement vállalati hetek, ahol lehetőséget adunk a vállalatok bemutatkozására, szakmai előadások tartására és a leendő munkaerő toborzására is. Örömmel fogadunk bármilyen vállalati kezdeményezést, amely azt a célt szolgálja, hogy hallgatónk jobban felkészüljenek a munka világára, hiteles és sikeres szakemberként vigyék Karunk és Egyetemünk hírét.

Kérjük, tanulmányozza át oldalainkat, hogy lássa hol lát kapcsolódási és együttműködési lehetőséget Központunk és az Ön által képviselt cég között. Reméljük, hogy munkánk eredményeképp növeljük a sikeres és hű ALUMNI tagok táborát és elnyerjük támogató bizalmukat.

Kiváló példája a pozitív együttműködéseknek üzleti vállalatok és karunk között a minden félévben szakonként külön megrendezett vállalati hetek, amelyről további információkat ide kattintva érhet el.

További együttműködési lehetőségekhez kérem keresse bizalommal Hargitai Ildikót, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának a Tehetségpont irodavezetőjét.

Tehetségpont irodavezető
Email: hargitai@ktk.pte.hu

A Központ munkatársai

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább