KTK TehetségPont | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

KTK TehetségPont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakozásában szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékeinek növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Mindemellett törekszünk arra, hogy tevékenységünkkel segítsük a pécsiközgázosok közösségének építését, azt, hogy minden hallgatónk megtalálja helyét ebben a közösségben és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Hisszük és valljuk, hogy az egymást támogató, barátságos légkörű, elismerésekre építő, inspiráló, ösztönző közösség mind a középiskolások, mind a vállalatok számára vonzó és értékteremtő.

Célunk elérése érdekében széles kapcsolati hálóval, gazdag szolgáltatási palettával rendelkező Központot hoztunk létre. A Központ fizikai helyszíne a KTK magasföldszintjén található zsibongó és mellette lévő iroda, mely naponta 9:30-14:00 között várja a hallgatókat bármilyen, személyes előrehaladásukat támogató kérdéskörben. Virtuálisan is létezünk, és dolgozunk, bármilyen kérdéssel, javaslattal, ötlettel, kritikával várunk Benneteket a Facebook oldalunkon és e-mailben.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább