Pécs-Middlesex kettősdiploma program | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécs-Middlesex kettősdiploma program

Karunk a hazai felsőoktatásban egyedülállóan több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az angol nyelvű kétszintű üzleti képzésben. A Middlesex University-vel közösen kialakított alap és mester szintű képzési programokat azoknak a felvételizőknek és alapszakon már végzett hallgatóknak ajánljuk, akik tanulmányaik során nem csak a Pécsiközgáz közgazdász diplomáját, hanem a nemzetközileg is elismert londoni egyetem diplomáját is szeretnék megszerezni.

Miért érdemes a Pécsiközgáz Pécs-Middlesex kettős diploma programjában részt venni?

A két egyetem közötti kooperációnak köszönhetően szélesebb szakmai háttéranyag tárul a hallgatók elé. Hallgatóink a képzés során nem csak az alapozó gazdasági ismerteteket sajátítják el, hanem a nemzetközi esettanulmányoknak és példáknak köszönhetően betekintést nyerhetnek a külföldi piaci lehetőségekbe, így bátran indíthatnak majd vállalkozást, vállalhatnak munkát akár külföldön is. Mivel a képzés hivatalos nyelve az angol, így hallgatóink tanulmányuk során olyan magas szintű szakmai nyelvtudásra is szert tehetnek, amit hosszú évek nyelvi különóráival sem tudnának pótolni.

Karrier-lehetőségek:

A programok sikerét jól mutatja, hogy végzett hallgatóink elhelyezkedési százaléka igen magas, főként hazai és multinacionális nagyvállalatoknál, Európai Uniós projektekért felelős intézményeknél dolgoznak, és nagy számban helyezkednek el külföldön.

Az angol nyelvű kettősdiploma program keretében meghirdetett szakjaink:

Gazdálkodási és menedzsment alapszak angol nyelven (BA Business Administration)

Vállalkozásfejlesztés mesterszak angol nyelven (MSc Enterprise Development and Entrepreneurship)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább