Vezetés és szervezés mesterszak angol nyelven | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Vezetés és szervezés mesterszak angol nyelven

A vezetés és szervezés (magyar) mesterszak részletes leírásáért kattints >>>

Képzési információk:

Képzési idő: 4 félév

Specializáció: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon / Economist in Management and Leadership

Képzés nyelve: angol

Kinek ajánljuk az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakot?

Ezen képzési programot főleg azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek gazdasági jellegű BA diplomával, ugyanakkor a mesterképzésben tovább bővítenék ilyen irányú ismereteiket. Természetesen képzésünk nyitva áll azon érdeklődők előtt is, akik más típusú képzéseken szereztek diplomát, de jelentős számban szereztek elismerhető kreditet gazdasági tárgyak elsajátítása során.

Miért érdemes a Pécsiközgáz angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterképzését választani?

A képzés során a legkorszerűbb tananyagok bázisán kiemelt hangsúlyt helyezünk a gyakorlati ismeretek elsajátítására, a kritikai elemzés képességének fejlesztésére. Az oktatás jellemzően szemináriumokra, hallgatói prezentációkra, esettanulmányok elemzésére és csoportmunkára épül, mely biztosítja a hallgatók problémamegoldó készségének fejlesztését. A képzésben nagyszámú külföldi hallgató és oktató vesz részt, akik a fejlett piacgazdaságok összefüggéseit és értékrendjét közvetítik hallgatóink felé, mely idehaza és külföldön egyaránt kitűnő elhelyezkedési és karrierépítési lehetőségeket nyújt a nálunk diplomázóknak. A nálunk végzett szakemberek magas szintű angol nyelvű kommunikációs - tárgyalási és prezentációs - képességeket is elsajátítanak. 

Főbb tárgyak:

Szervezeti viselkedés, Változásmenedzsment, Vezetői kompetenciafejlesztés, Tudás és tehetség menedzselése a szervezetben, HR folyamatok szimulációja

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

Karrier-lehetőségek

Miután hallgatóink tanulmányaik sikeres befejezése után sikerrel helyezkednek el Magyarországon multinacionális vállalatoknál, pénzügyi szervezeteknél, de piacképesek a nyugat-európai illetve észak-amerikai térségben is. Volt hallgatóink dolgoznak az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban, Kanadában, Ausztráliában, Kínában, Törökországban, Indiában, Iránban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Indiában. A nemzetközi szinten is elismert diploma számos hallgatónknak lehetővé tette a hazai, illetve külföldi doktori iskolákban való továbbtanulást. 

Jelentkezés az E-felvételi rendszerén keresztül. A képzés részletes leírása a felvi.hu oldalán. 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább