A Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

A Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ

Karunkon működik a Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ (RIERC). A kutatóközpont igen kiterjedt nemzetközi és hazai kapcsolatrendszerben végzi munkáját. Nemzetközileg kompetitív kutatásokban való részvételre, konferencia utakra és publikációs tapasztalatok szerzésére van lehetősége azoknak a PhD hallgatóknak, akik felvételt nyernek a RIERC valamelyi kutatási projektjébe. A RIERC-ről bővebben itt olvashat: http://hu.rierc.ktk.pte.hu 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább