Elérhetőség | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elérhetőség

Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar
H-7622 Pécs, Rákóczi út 80.
Postacím: H-7601 Pécs, Pf.: 219.

Program-vezető, mentor:

Dr. Mátyás Judit 
Telefon: 72-501-599/ 23188 
E-mail: matyas@ktk.pte.hu 

Program-tutor:

Longauer Dóra
E-mail: ldori0309@gmail.com

További elérhetőségek, fontos információk 

A Budapesti Távtanulási Központ munkatársaival szintén minden fontos, tanulmányaikat érintő kérdéssel kapcsolatban konzultálhatnak.

A Budapesti Távtanulási Központ elérhetőségei:
Tel: +36 1 411-0938/39
Fax: +36 1 788-8509
http://www.fernuni-hagen.de/stz/budapest/
budapest@fernuni-hagen.de
1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. "A" épület IV. emelet

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább