Gólyatábor 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gólyatábor 2018

Kedves első éves PÉCSIKÖZGÁZOS!

Most, hogy megtudtad, a világ legjobb egyetemének legjobb karán, a Pécsiközgázon tanulhatsz, eljött az ideje, hogy pár napra kiszakadj a hétköznapok megszokott ritmusából, és részt vegyél a Közgazdász Gólyatáborban, hogy még az egyetemi napokat megelőzve megismerhesd (verseny)társaidat, és akár életre szóló, új barátságokat köthess. Ez a tábor egy utolsó pihentető kikapcsolódási lehetőséget kínál a szeptemberi napok előtt, továbbá itt rengeteg hasznos tanáccsal szolgálhatunk, amik megkönnyítik az amúgy is eseménydús első egyetemi napjaidat. Ezek mellett az idő kellemes eltöltéséről is gondoskodunk játékos programokkal. Az idei évben DJ NARA, DJ VENOM, NB, valamint a Közgáz Szerdák lemezlovasa DJ GREG S gondoskodik majd a remek hangulatról. Van néhány fontos dolog, amit Neked, lelkes pécsiközgázos gólyának, el kell mondanunk a táborral kapcsolatban:

Időpont, helyszín:

Idén is a sikondai táborban kerül megrendezésre a gólyatábor, melynek pontos címe: 7300 Sikonda, Tölgyfa u. 3-5.. A tábor időpontja: 2018. augusztus 27-30. Fontos, hogy idén az első 160 jelentkezőnek tudunk szállást biztosítani. A jelentkezőket a megadott e-mail címen értesítjük majd a sikeres jelentkezésről. Ne habozz, jelentkezz minél előbb!

Költségek:

A tábor részvételi díja: 18.000 Ft (az összeg tartalmazza a szállást 3 éjszakára, és az étkezést), amelyet a borítékban található csekkel tudsz befizetni.

Étkezés:

Napi kétszeri étkezést (reggeli, vacsora) biztosítunk aug. 28, 29-én, továbbá első nap, augusztus 27-én vacsora és utolsó nap, augusztus 30-án csak reggeli lesz. A tábor területén működő büfében mindenféle finomság kapható, (hamburger, pizza, sültkrumpli) így természetesen itt is csillapíthatod majd éhségedet!

Érkezés a táborba:
A regisztrációra augusztus 27-én, 9:00 – 12:00 óra között kerül sor.

Megkérnénk Titeket, hogy jó egyetemista lévén ne késsetek el, mert ezt követően hivatalosan is megkezdődik a tábor és érdekesebbnél érdekesebb programok várnak rátok, amiről Ti magatok se szeretnétek lemaradni! Akik kocsival érkeznek, azok számára van korlátozott számban parkolási lehetőség.

Mit hozz magaddal?

Mindenképp legyen nálad fürdőruha, mert valószínűleg szükséged lesz rá! Ezen kívül ajánlatos elraknod: szúnyog- és kullancs riasztót, zseblámpát, hosszabbítót, esőkabátot és vízálló cipőt.

A tábor területén dohányáru vásárlására nem lesz lehetőség, így erről kérünk, előre gondoskodjatok.

Egészség, biztonság:

A tábor ideje alatt orvosi ügyeletet biztosítunk! Ha valamilyen gyógyszert kell szedned, ne felejtsd el magaddal hozni és jelezni Nekünk. Megkérünk, hogy személyes tárgyaidra figyelj oda, mert az elhagyott tárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

Gólyatábori jelentkezés módja:

A gólyatábori jelentkezésed akkor válik hivatalossá, ha legkésőbb augusztus 22-ig kitöltöd a jelentkezési űrlapot: https://pte.hu/golyatabor/ktk illetve visszaküldöd nekünk a regisztrációs díj befizetését igazoló csekk fénymásolatát a következő postacímre: PTE KTK HÖT, 7622 Pécs, Rákóczi út 80., jelige: Gólyatábor. (Ahhoz, hogy időben megérkezzen a levél legkésőbb augusztus 20-ig add postára!) Ha még mindig lennének kérdéseid, ne habozz írni vagy felhívni minket, szívesen megválaszoljuk kérdéseidet! Elérhetőséginket, illetve a gólyatáborral kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálhatjátok a www.ktk.pte.hu oldalon. A PTE KTK elsős évfolyam Facebook csoportját az alábbi linken találod: https://www.facebook.com/groups/497787760656328/

Figyeljétek a kiírásokat, hozzászólásokat, és vegyétek be minél több ismerősötöket a csoportba, akikről tudjátok, hogy szintén a Pécsiközgázon kezdik meg tanulmányaikat szeptembertől. Találkozzunk augusztus 27-én Sikondán a PTE KTK Gólyatáborban!

Üdvözlettel:

Sütő Richárd
Főszervező
+36 30 622 4434
sutorichard.ptektkhot@gmail.com
 

Vida Péter
Főszervező

+36 20 514 3249
vida.peter@ktk.pte.hu

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább