Karton Network | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Karton Network

Mi vagyunk a PTE KTK fotós-videós szervezete. Mindenhol felbukkanunk, ahol bármi érdemleges zajlik. Kameránk elől nem menekülhet senki, utolérünk hallgatót és oktatót egyaránt. Az iskolai fotókon kívül, szervezetünk egyéni munkákra is vállalkozik (önéletrajzhoz vagy egyéni felhasználásra való portréfotózás). Keressetek minket bátran! Megtalálhattok minket a Hatchery 432/4-es teremben,

 

Elnök: Kocsis Réka
E-mail: rexa999@vipmail.hu
Tel: +3630/ 747 20 10

Alelnök: Tóth Zsófia
E-mail: toth.zsofia528@gmail.com
Tel: +3630/ 356 75 28

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább