TDK | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

TDK

A Tudományos DiákKör az igényes, kíváncsi, a mindennapokon túl mutató érdeklődéssel bíró hallgatók számára ad kibontakozási lehetőséget. A szervezett keretek azt biztosítják a résztvevőknek, hogy

  • a témában leginkább jártas oktató segíti a kutatómunkáját
  • nyilvánosságot kapnak gondolatai
  • megmérettetési lehetőséget kap a hasonló involváltságú társaival
  • a kari versenyeken túljutva országos szinten is bizonyíthat
  • növelheti színvonalas munkáért folyó álláspályázatának sikerét
  • kiemelkedhet az átlagos hallgatói létből.
  • Mindezekhez a kari TDK Bizottság a feltételeket megteremti, de élni kell a felkínált lehetőséggel.

Várjuk jelentkezését, segítjük munkáját!

Dr. Kaposi Zoltán
A kari TDK Bizottság elnöke

TDK felelősök

A TDK Bizottság titkára: Dr. Rácz-Putzer Petra

A jelentkezési lapot, a témaválasztást Petrának kell elküldeni. Szintén ő tud segíteni a témavezető tanár keresésében, továbbá a formai követelményekkel kapcsolatban.

Az egyes kari intézetekben is segítséget lehet kapni a TDK megbízottaktól, ők főképp a témavezetést koordinálják, az intézethez kapcsolódó érdeklődést segítik konkrét formába önteni.

Intézeti TDK felelősök

Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet - Farkas Richárd

Kvantitatív Menedzsment Intézet - Atanazovné Hartung Katalin

Marketing és Turizmus Intézet - Dr. Rácz-Putzer Petra

Pénzügy és Számvitel Intézet - Dr. Budai Eleonóra

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet - Dr. Balogh Gábor, Zsankó Brigitta

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább