Aktuális | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Logisztika napja - Corvinus pályázat

Varga József h, 02/25/2019 - 12:26 0 Attachment(s) Tovább

RSM HUNGARY – gyere hozzánk gyakornoknak

László Nóra Lilla sze, 02/20/2019 - 13:20 0 Attachment(s) Tovább

Közösségi médiával kapcsolatos gyakornokot keresünk!

A Hotel Arkadia 4* szálloda közösségi média jelenlétével kapcsolatban keresünk hallgatót részmunkaidőben történő foglalkoztatásra (pl. napi 2-4 óra).

A sikeres jelölt:

László Nóra Lilla k, 02/12/2019 - 09:21 0 Attachment(s) Tovább

Visegrad Scholarship Program 2019

The International Visegrad Fund is now offering Master’s and Post-Master’s scholarships to citizens of the Visegrad Group (V4) countries (Czechia, Hungary, Poland, Slovakia).

László Nóra Lilla sze, 02/06/2019 - 15:41 0 Attachment(s) Tovább

Ösztöndíjpályázat szakmai vlog és blog készítésére

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara az Emberi Erőforrások Minisztériumának 1783/2018/FEKUTSTRAT iktatószámú pályázata keretében szakmai ösztöndíjpályázatot hirdet a XXXIV. OTDK Közgazdaságtudományi szekciójának tudományos, szakmai előkészítő és kísérő online kommunikációja kapcsán a legjobb szakmai blog, illetve vlog koncepció elkészítésére.

László Nóra Lilla cs, 01/31/2019 - 10:17 0 Attachment(s) Tovább

Job offer for Hungarian-speaking administrative assistant/accountant

Who we are?

László Nóra Lilla sze, 01/30/2019 - 09:41 0 Attachment(s) Tovább

Mybabyhug

Varga József k, 01/29/2019 - 15:52 0 Attachment(s) Tovább

KONFERENCIA FELHÍVÁS

Az ELTE PPK Szociálpszichológia MA szakirány 2019. május 9-én rendezi meg harmadik „Változó világ, változó társadalom” elnevezésű interdiszciplináris, tudományos hallgatói konferenciáját. A konferencia célja a napjainkban zajló társadalmi változásokra való reflektálás, és a társadalmat érintő kérdések megvizsgálása elméleti és empirikus kutatásokon keresztül. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző, társadalommal foglalkozó tudományterületek egymással párbeszédben vizsgálják ezeket a témákat.

Varga József h, 01/28/2019 - 15:38 0 Attachment(s) Tovább

2019-2020 Francia Kormány Ösztöndíj program

A francia kormány a 2019-2020-ös tanévre is indít ösztöndíjprogramot olyan diákok, fiatal és szenior kutatók számára, akik mester/doktorandusz tanulmányokat vagy poszdoktorandusz kutatást szeretnének folytatni Franciaországban. 

Jelentkezés: 2018. november 1. És 2019. február 28. között

Bővebb információ:

www.hongrie.campusfrance.org

budapest@campusfrance.org

Varga József h, 01/28/2019 - 15:25 0 Attachment(s) Tovább

HPS reklámügynökségi gyakornoki pozíció

A HPS-nél fontosnak tartjuk, hogy a gyakornokaink valódi tudást kapjanak, ezért minden gyakornoknak kijelölt mentora van, aki folyamatosan foglalkozik a fejlesztésével és integrálásával. Abban hiszünk, hogy a befektetett energiánk akkor térül meg, ha megtaláljuk a legjobb embereket és nekik hosszú távon biztosítunk lehetőséget a tanulásra, fejlődésre, előremenetelre. Több senior és középvezető munkatársunk kezdte cégünknél gyakornokként.

László Nóra Lilla h, 01/28/2019 - 14:49 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább