Sajtóregisztráció Fintelligence | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
magyar

SAJTÓREGISZTRÁCIÓ

FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum átadó ünnepség

A Takarékcsoport, a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

tisztelettel meghívja Önt a 2018. november 8-án (csütörtökön),

a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (7622 Pécs, Rákóczi út 80.),  a 3. emeleti 323-as teremben,

10:00 -1 1:00 között megrendezésre kerülő FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum átadó ünnepségére.

Kérem, hogy a részvételről legkésőbb 2018. november 7-ig visszajelezni szíveskedjen!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább