Szabadidő | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szabadidő

A PTE hallgatói a legkülönbözőbb művészeti ágakban merülhetnek el, a szemlélődésnél akár jóval mélyebben is. Zene, színház, tánc… nem csak az elméleti alapok elsajátítására nyílik itt lehetőség, hanem ki is lehet próbálni, milyen egy egyetemi színház tagjának lenni, vagy táncosként állni több száz egyetemista és városlakó előtt, vagy éppen a hazai könnyűzenei élet prominens személyiségeivel megvitatni azt, hogyan alakítson valaki zenekart. A PTE kultúrájának patinás történetét is meg lehet tekinteni, hiszen az intézménynek saját múzeuma is van, mely egy interaktív tárlattal várja az érdeklődőket.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább