Parag Andrea | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Parag Andrea
ügyvivő szakértő

Parag Andrea 1999-ben végzett közgazdászként a PTE Közgazdaságtudományi Karán, majd ugyanebben az évben mérlegképes könyvelői végzettséget is szerzett. 2000-ben jogi szakokleveles közgazdász, 2007-ben közbeszerezési referens képesítést szerzett. A Karon jelenleg a Központi Oktatási Titkárság vezetőjeként dolgozik. 

Adminisztráció

Email: paraga@ktk.pte.hu
Mellék: 23281
Iroda: B135

Fogadóóra:

Hétfő - Csütörtök 08:30 - 12:00 és 13:00 - 15:00 , Péntek 08:30 - 12:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább